Homar Gazpacho jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę zupę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sok warzywny, zioła, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Homar Gazpacho, oraz Heirloom pomidor Gazpacho z homarem.
Instrukcje
1
W maszynce, dodać cebulę, seler, połowa ogórka, czerwona papryka, i jalapeno i pulsować, aż masywny gładkie.
Dodaj Worcestershire, sok warzywny, soki owocowe, kolendra, i czosnek, i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Warzywny
Marynowana Fasolka Szparagowa
3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek Goya®
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
4
Wyjąć z procesora do miski i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny pozwalając wszystkie smaki poślubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W misce wrzucić gotowane mięso homara z olejem z pestek winogron, przyprawami z owoców morza, musztardą, zarezerwowanymi liśćmi selera i mieszanymi ziołami. Gazpacho porcjować do miski do serwowania, na wierzch z pozostałymi ogórkami i zakończyć mięsem homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Gałązki Kopru Włoskiego
Gazpacho
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.