Homar Deviled Eggs
Przepis Homar Deviled jaj może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 8 minut. Na 1,93 zł za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, która serwuje 3. Jedna porcja zawiera 714 kalorii, 30g białka, oraz 64G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, musztarda dijon, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Homar Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Żółtka ułożyć w średniej misce, białka ułożyć na półmisku. Żółtka rozgnieść widelcem, aż będą kruche.
Dodać majonez i 5 kolejnych składników; ubić na średniej prędkości mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji. Delikatnie wymieszać z homarem.
Łyżka do napełniania białkami.
Wierzch posypać wędzoną papryką i świeżym szczypiorkiem. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 33 dolarów za butelkę.
![Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes]()
Francine et Olivier Savary Chablis Vieilles Vignes
Butelkowanie vieilles Vignes w Savary jest ostatecznym wprowadzeniem do tego magicznego połączenia: Chardonnay uprawiane w Kimmeridgian wapienia i odpowiednio dozowane élevage w drewnie. Energia elektryczna i mineralność przekazywana przez glebę są zrównoważone przez maślaną kremowość, która jest Niebiańska.