Homar Capellini z sosem śmietanowo-estragonowym por
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj homara Capellini z sosem śmietanowo-porowym. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $5.09 za porcję. Mieszanka ciężkiej śmietany, estragon, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Por Faszerowany Sosem Śmietankowym Z Masłem Homarowym, Kurczak W Sosie Śmietanowym Estragonowym, oraz Kurczak w sosie śmietanowym estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić 3 łyżki masła.
Dodać pory i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 5 protokół.
Dodać wino i posiekany estragon i gotować, aż wino odparuje, 2 do 3 protokół.
Dodać śmietanę i doprawić solą i pieprzem. Przykryć częściowo i gotować na małym ogniu, aż krem jest lekko zmniejszona, o 10 protokół. Zeskrobać mieszaninę do blendera i puree, aż będzie gładka. Do rondla wrzucić kremowy sos z pora i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i ogrzać.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na małej patelni.
Dodać rozdrobnione buraki, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, ciągle mieszając, do miękkości, około 8 minut. Wymieszać z sokiem z cytryny.
W średnim rondlu roztopić pozostałe 4 łyżki masła w wodzie na umiarkowanie małym ogniu, stale ubijając.
Dodaj mięso homara i gotować tylko do ogrzania przez, 1 do 2 protokół. Trzymaj ciepło.
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż ledwo al dente.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Makaron przekładamy do garnka i dodajemy sos z porów, wodę z makaronu oraz masło z homara. doprawiamy solą i pieprzem i wrzucamy do obtarcia.
Przenieść makaron do talerzy lub płytkich misek i top z mięsem homara.
Udekoruj burakami i liśćmi estragonu i podawaj od razu.