Holiday Praline Delite Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać wakacje Praline Delite Pie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, mleka, bitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Mrożone Śródziemnomorskie Delite, Sassy Cheryl ' s Delite!, oraz Pralinki z lukrem Pralinowym.
Instrukcje
W rondlu rozgrzać masło lub margarynę z brązowym cukrem i orzechami, aż się stopią.
Rozłóż na dnie upieczonej skorupki ciasta.
Piec w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C) przez 5 minut. Super.
Przygotować budyń waniliowy wymieszać z mlekiem zgodnie z zaleceniami na ciasto; ostudzić przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Odmierz 1 filiżankę, przykryj woskowanym papierem i dokładnie schłodź.
Resztę wlać do skorupki ciasta. Wyluzuj.
Fold 1/3 Puchar bita polewa do 1 Puchar zarezerwowane budyniu.
Rozłóż orzechy w skorupce ciasta. Wyluzuj.
Udekoruj pozostałą bitą polewą i posiekanymi orzechami pekan.