Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, żurawinę, orzechy doniczkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacje Popcorn Kora, Wakacje owoce i orzechy Kora, oraz Wakacyjna Kora Czekoladowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Czekolada mikrofalowa w misce mikrofalowej na wysokości 2 min. lub do czasu rozpuszczenia czekolady, mieszając po każdej minucie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać połowę każdej z żurawin, moreli i orzechów; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)