Holiday Glögg

Holiday Glögg
Wakacje Glögg może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 18 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz laski cynamonu, wodę, zmielony kardamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Glögg, Glögg, oraz Glögg.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić płyn przez sito do miski, wyrzucając goździki i laski cynamonu. Zwrócić płyn do rondla. Wymieszaj wino, rodzynki i cukier i gotuj mieszaninę na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
RodzynkiRodzynki
GoździkiGoździki
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać na ciepło.
4
Uwaga: bezalkoholowe wytrawne czerwone wino może być w razie potrzeby zastąpione zwykłym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn