Holiday Cherry Cheese Danish

Holiday Cherry Cheese Danish
Holiday Cherry Cheese Danish może być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 54 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, ekstrakt z wanilany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ser Wiśniowy Duński, Wiśniowy Kremowy Warkocz Duński, oraz Easy Cherry Cream Cheese Danish podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W misce połączyć masło, śmietanę, jajka, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać mieszaninę drożdży i mąkę; ubić do gładkości (nie ugniatać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i schłodzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Do napełniania, w misce, ubić serek śmietankowy, cukier, żółtko i wanilię do zmieszania. Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozwałkować każdą porcję na 16-in. x 10 po. prostokąt na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Rozłóż wypełnienie środka każdego prostokąta. Na każdym długim boku wyciąć 1-1 / 2-in.- szerokie paski około 3 cali. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Szczypta kończy się uszczelnieniem. Zakręć jeden koniec, tworząc cukierkową laskę. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie wyjąć z patelni do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Posypać cukrem cukierniczym. Wymieszaj dżem, a następnie łyżeczkę na wierzchu liści, tworząc paski trzciny cukrowej. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn