Holiday Cherry Cheese Danish

Holiday Cherry Cheese Danish
Holiday Cherry Cheese Danish może być właśnie hor d ' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 54 centy za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, sól, ekstrakt z wanilany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ser Wiśniowy Duński, Wiśniowy Kremowy Warkocz Duński, oraz Easy Cherry Cream Cheese Danish podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie. W misce połączyć masło, śmietanę, jajka, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mieszaninę drożdży i mąkę; ubić do gładkości (nie ugniatać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3
Umieścić w nasmarowanej misce, obracając raz do nasmarowanej góry. Przykryć i schłodzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Do napełniania, w misce, ubić serek śmietankowy, cukier, żółtko i wanilię do zmieszania. Poncz ciasto w dół. Przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozwałkować każdą porcję na 16-in. x 10 po. prostokąt na nasmarowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Rozłóż wypełnienie środka każdego prostokąta. Na każdym długim boku wyciąć 1-1 / 2-in.- szerokie paski około 3 cali. do środka. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek wypełnienia. Szczypta kończy się uszczelnieniem. Zakręć jeden koniec, tworząc cukierkową laskę. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie wyjąć z patelni do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Posypać cukrem cukierniczym. Wymieszaj dżem, a następnie łyżeczkę na wierzchu liści, tworząc paski trzciny cukrowej. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Pomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na NosiePomarańczowe Cukierki Galaretkowe Pokrojone W Kliny Do Smażenia Na Nosie
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn