Holenderskie Bułeczki Cynamonowe Z Piekarnikiem

Holenderskie Bułeczki Cynamonowe Z Piekarnikiem
Holenderskie bułeczki cynamonowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 101g białka, 152g tłuszczu, oraz w sumie 6418 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, masło, cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Overnight Cinnamon Rolls – rano można upiec świeże i gorące bułeczki cynamonowe, Pieczeń Pieczona W Piecu Holenderskim, oraz Holenderski Piekarnik Hoecakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W DOMU
2
Zrobić ciasto: w misce miksera stojącego połączyć drożdże z 1/4 szklanki ciepłej (100 do 11
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
woda i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Odstawić do bąbelków, o 5 protokół.
5
Dodać mleko, masło, jajka i sól. Używając haka do ciasta, stopniowo mieszaj w 5 szklankach mąki, a następnie mieszaj na średniej prędkości, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut; jeśli ciasto jest nadal lepkie, dodaj kolejną łyżkę. z mąki. (Można również wymieszać i wyrabiać ciasto ręcznie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
6
Włóż ciasto do naoliwionej miski do mieszania, obracając tak, aby było naoliwione ze wszystkich stron i przykryj wilgotnym ręcznikiem lub folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
7
Odstawić w temperaturze pokojowej do podwojenia, około 1 godziny.
8
Dziurkować ciasto; wyrabiać kilka razy na lekko posmarowanej mąką powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
9
Rolka do parzystego 12-na 24-in. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1
Masło rozprowadzić na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Połącz brązowy cukier, cynamon, rodzynki i orzechy włoskie; posypać równomiernie ciasto, pozostawiając 1 1/2-W. Pasek jasny wzdłuż górnej długiej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Roll up, począwszy od innych długich krawędzi, i szczypta szew zamknięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Przetnij log w połowie w poprzek. Korzystanie z ręczników papierowych, olej wewnątrz 2-gal. zamykana torba do zamrażarki. Włóż do środka pół-kłody, pozostawiając trochę miejsca między nimi i uszczelnij torbę. Zamrażać do uzyskania stałej masy, co najmniej 6 godzin i do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
W OBOZIE
6
Przetransportować zamrożone ciasto w chłodnicy do 1 dnia przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Usunąć kłody z worka, najlepiej, gdy nadal nieco twarde, i pokroić w poprzek na 6 plastrów.
8
Finish rolls: masło 6-qt. holenderski piekarnik. Ułóż plastry pokrojone bokiem w garnku. Przykryć pokrywką i odstawić na słońce, aż ciasto będzie puszyste i utrzyma małe wrażenie po naciśnięciu, 1 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
9
Tymczasem przygotować ogień (patrz "jak
10
Piec w holenderskim piekarniku, " poniżej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Piec bułki, aż będą rumiane i szaszłyk włożony do chleba wychodzi czysty, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
12
Wyjmij garnek z ognia, Odkryj i pozostaw do ostygnięcia około 15 minut. Poluzuj rolki nożem stołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Miód i cukier puder wymieszać z 2 do 3 łyżeczek. woda; rozprowadzić na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
14
Jak
15
Piec w holenderskim piekarniku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Lewis i Clark przywieźli jednego do dziczy. Tak jak pierwsi pionierzy dotarli do Utah (obecnie jest to oficjalny Państwowy statek do gotowania). I Ty też powinieneś, bo to oznacza, że będziesz mógł piec i jeść węglowodany w obozie. Wszystko czego potrzebujesz to 6-qt. piec holenderski camp (jeden z nogami i pokrywą kołnierzową; lodgemfg.com), zwykły (Nie konkursowy) węgiel drzewny i komin lub gorący Żar z drewnianego ogniska, oraz żaroodporne miejsce, takie jak pierścień ogniowy lub cegły ustawione płasko na terenie wolnym od łatwopalnych materiałów; sprawdź zasady dotyczące ognia na kempingu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Przygotować ogień. Jeśli używasz węgla drzewnego: Zapal 50 brykietów w kominie i spal, aż zostaną zauważone na szaro, 15 minut. W przypadku korzystania z ogniska: zeskrobać ogień na bok, wyrównać przestrzeń wielkości holenderskiego pieca i usypać gorący żar w pobliżu (2 do 3 qts. warto).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
18
Połóż dolny pierścień gorących węgli. Powierzchnia węgli powinna być nieco mniejsza niż obwód pieca holenderskiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
19
Umieść piekarnik na górze i ustaw pokrywkę na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
20
Połóż górny pierścień gorących węgli. Użyj metalowych szczypiec, aby ułożyć pojedynczy pierścień na pokrywie wokół wargi. Równomiernie Rozmieść kilka węgli na pokrywie. Odstawić dodatkowe ogrzane paliwo na bok. Aby sprawdzić Jedzenie i temperaturę, od czasu do czasu podnieś pokrywę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
21
Dostosuj temperaturę. Aby zmniejszyć ciepło, zeskrobać trochę paliwa. Aby zwiększyć ciepło lub gotować dłużej niż 45 minut, dodaj 5 lub 6 nowych węgli do górnej i dolnej części holenderskiego piekarnika (dotykając zapalonych, aby się zapaliły) co około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Magazyn