Holenderski Tort Z Sorgo Lois

Holenderski Tort Z Sorgo Lois
Holenderskie ciasto z sorgo jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 55 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Holenderski Tort Z Sorgo Lois, Bezglutenowe Ciasto Sorgo, oraz 100% pełnoziarniste Holenderskie Kruidnootjes (lub Holenderskie ciasteczka piernikowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ubij cukier i skracaj na średniej prędkości mikserem, aż będzie puszysty. Zatrzymać mikser, i dodać sorgo; beat tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
SorgoSorgo
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Mąkę połączyć z 4 kolejnymi składnikami; stopniowo dodawać do mieszanki cukru na przemian z maślanką. (Początek i koniec mieszanką mąki.) Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z rodzynkami, daktylami i orzechami pekan. Łyżka do 2 nasmarowanych i posypanych mąką 9-calowych kwadratowych patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
DaktyleDaktyle
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Piec w temperaturze 325 przez 32 do 35 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 45 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Skropić każde ciasto polewą kawową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Magazyn