Holenderski Syrop Miodowy

Holenderski Syrop Miodowy
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Holenderski syrop miodowy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz syrop kukurydziany, ekstrakt waniliowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Holenderskie dziecko z syropem klonowym Meyer Lemon, APPLE-Honey Dutch Baby, oraz Pieczona marchew holenderska z miodem i tymiankiem.

Instrukcje

1
W rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i śmietanę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować przez 5 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać na ciepło na naleśnikach, gofrach lub tostach francuskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn