Holenderski Piekarnik Hoecakes

Holenderski Piekarnik Hoecakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj holenderskiego piekarnika Hoecakes. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 214 kalorii. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, olej roślinny, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Holenderski piec Z Hawthorne, Wołowina Z Pieca Holenderskiego, oraz Pieczeń Pieczona W Piecu Holenderskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól, jajko i wodę w misce i wymieszaj, aby połączyć. Po wymieszaniu mieszamy kukurydzę. Mieszanina powinna być konsystencją ciasta naleśnikowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umyj pokrywkę lub patelnię olejem roślinnym, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać tyle ciasta na pokrywce lub patelni, aby utworzyć 4 cala okrągły, około 2 łyżki stołowe. W zależności od wielkości patelni lub pokrywki, możesz gotować więcej niż 1 ciasto na raz. Gotować, aż brązowy z obu stron, 2 do 3 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podawać natychmiast lub przenieść do ciepłego (200 stopni F) piekarnika, aż wszystkie ciasta są gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść żeliwną patelnię na średnim ogniu lub przygotuj węgiel drzewny do gotowania na zewnątrz, podgrzewając węgiel w rozruszniku komina, aż będzie gorący i popielaty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Umieść żeliwną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Posmarować olejem roślinnym i podgrzać do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3
Wlać tyle ciasta na patelni lub patelni, aby utworzyć 4-calowy Okrągły, około 2 łyżki stołowe. W zależności od wielkości patelni lub patelni, możesz gotować więcej niż 1 ciasto na raz. Gotować, aż brązowy z obu stron, 2 do 3 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podawać natychmiast lub przenieść do ciepłego (200 stopni F) piekarnika, aż wszystkie ciasta są gotowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Węgiel na zewnątrz: używając holenderskiego piekarnika ze stopami, Odwróć piekarnik do góry nogami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ułożyć 22 gorące, popielate węgle na dnie odwróconego piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Połóż pokrywę do góry nogami na stopach holenderskiego piekarnika i nad węglami i pozostaw do nagrzania przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn