Holenderski Farsz Ziemniaczany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj holenderskiego farszu ziemniaczanego. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, jajka, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Holenderski Farsz Do Drobiu Ziemniaczanego, Pennsylvania Holenderskie Pączki Ziemniaczane, oraz Pennsylvania Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ugotować tłuczone ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odstawić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i seler, i gotować, mieszając do miękkości. Seler i cebulę wymieszać z puree ziemniaczanym, następnie wymieszać z jajkami. Chleb tostowy rozbić na małe kawałki i wymieszać z ziemniakami. Doprawić solą i pieprzem i przenieść do naczynia do pieczenia 11x7 cala.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż się nagrzeje, a wierzch będzie złoty. Więcej masła, soli i pieprzu można posypać na górze w razie potrzeby.