Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy z czarnej fasoli w holenderskim piekarniku. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 176 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka liści oregano, Olej roślinny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz z kiełbasą i fasolą, Piekarnik-chrupiąca czarna fasola i kukurydza Flautas, oraz Kotlety Z Indyka Smażone W Piecu Z Siemienia Lnianego Z Salsą Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić fasolę w holenderskim piekarniku; dodać wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Podgrzać do wrzenia. Gotować odkryte 2 minuty.
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
4
Odcedzić i rezerwy fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
5
W tym samym holenderskim piekarniku rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
6
Dodać cebulę i czosnek; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
7
Wymieszać pozostałe składniki.
8
Podgrzać do wrzenia. Gotować 2 minuty. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 2 godzin lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
9
Ostrożnie wlać zupę do blendera. Przykryć; zmiksować aż do uzyskania niemal gładkiej konsystencji.