Hoisin Tofu i warzywa

Hoisin Tofu i warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Tofu i warzyw Hoisin. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 226 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.37 za porcję. Mieszanka tofu, sos czosnkowy chili, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Hoisin Tofu Z Warzywami, Hoisin Tofu I Migdały, oraz Hoisin-Sałatka sezamowa z pieczonym Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Owinąć blok tofu w kilka warstw wytrzymałych ręczników papierowych. Naciśnij ciężkim przedmiotem przez około 30 minut, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Usuń ręczniki papierowe, Pat tofu suche, i pokroić w 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Połączyć sos hoisin i dalej 3 składniki w małej misce; dodać tofu, podrzucając delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj bok choy, czosnek, i papryka; gotować 3 do 4 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; dodać mieszaninę tofu. Gotować 2 minuty, lub aż tofu jest dokładnie ogrzewane i warzywa są szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Bok ChoyBok Choy
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia46
Magazyn