Hoisin Tofu i warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj Tofu i warzyw Hoisin. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 226 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.37 za porcję. Mieszanka tofu, sos czosnkowy chili, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Hoisin Tofu Z Warzywami, Hoisin Tofu I Migdały, oraz Hoisin-Sałatka sezamowa z pieczonym Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć blok tofu w kilka warstw wytrzymałych ręczników papierowych. Naciśnij ciężkim przedmiotem przez około 30 minut, aby usunąć nadmiar wody.
Usuń ręczniki papierowe, Pat tofu suche, i pokroić w 1-calowe kostki.
Połączyć sos hoisin i dalej 3 składniki w małej misce; dodać tofu, podrzucając delikatnie do herbu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj bok choy, czosnek, i papryka; gotować 3 do 4 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; dodać mieszaninę tofu. Gotować 2 minuty, lub aż tofu jest dokładnie ogrzewane i warzywa są szkliwione.