Hoisin Pork Medaillons
Hoisin Pork Medaillons to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten sos ma 318 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, ząbki czosnku, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj wieprzowina hoisin, Kanapki Wieprzowe Hoisin, oraz Wieprzowina Hoisin z gorącą musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać pieprz i czosnek; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Usunąć wieprzowinę. Przetrzyj patelnię ręcznikiem papierowym.
Połącz wodę i następne 3 składniki na patelni. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, 1 minutę lub aż zgęstnieje. Powrót wieprzowiny na patelni; włączyć do płaszcza.
Umieść ryż na półmisku. Łyżka mieszanki wieprzowej na ryżu. Top z zielonej cebuli; dekorować gałązkami kolendry, w razie potrzeby.