Hoisin Marynowany Kurczak Z Grilla
Marynowany kurczak z grilla hoisin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szalotki, imbir, Wino, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Kurczak Hoisin, Hoisin Glazurowany Grillowany Kurczak, oraz Hoisin Glazurowany Grillowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kury umieścić w naczyniu do pieczenia.
Wymieszać czerwone wino, szalotki, imbir, czosnek i olej sezamowy razem w misce i zalać marynatą kur. Przykryć i schłodzić kury przez 1 do 2 dni.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Umieść kury na stronie Kości grilla w dół i grilluj, przykryte, około 10 minut. Delikatnie obrócić je i kontynuować grillowanie przez kolejne 10 do 15 minut lub aż soki uruchomić jasne.
Niech kury odpocząć na 5 minut przed podaniem.