Hoisin i Bourbon-glazurowany tuńczyk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hoisin i Bourbon-Glazed Tunan. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 387 kalorii, 41g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 6,54 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ząbek czosnku, pieprz, sos hoisin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hoisin i Bourbon-polędwiczki wieprzowe, Hoisin & Bourbon-wieprzowina glazurowana z majonezem Wasabi na ryżu, oraz Hoisin-Polędwica Szkliwiona.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut; dobrze spuścić.
Połączyć sos hoisin i następne 7 składników (hoisin przez czosnek) w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Steki z tuńczyka posypać solą i pieprzem.
Umieść steki z tuńczyka na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; gotować 5 minut. Turn and baste tuńczyk z mieszaniną hoisin; gotować 5 protokół. Turn and baste tuńczyk z mieszaniną hoisin; gotować 2 minut lub aż tuńczyk płatki łatwo testowane widelcem.