Hoisin Grillowana Polędwica

Hoisin Grillowana Polędwica
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy z grilla Hoisin. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, pieprzu, polędwicy górnej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica Z Grilla, Grillowana Polędwica Teriyaki, oraz Pieczeń Z Polędwicy Grillowanej.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Połącz pierwsze 4 składniki, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Posypać solą wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
SólSól
4
Dodać wołowinę do patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
6
Posmaruj obie strony wołowiny mieszanką hoisin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
WołowinaWołowina
7
Wołowinę pokroić na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn