Hoisin-glazurowany łosoś dziki Alaska w rosole imbirowym

Hoisin-glazurowany łosoś dziki Alaska w rosole imbirowym
Hoisin-glazurowany dziki łosoś Alaska w bulionie imbirowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 354 kalorie, 37g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 5,22 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka filetów z łososia alaska, skondensowany rosół z kurczaka, kapusta napa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hoisin-Glazurowany Łosoś, Łosoś Szkliwiony Hoisin, oraz Łosoś Szkliwiony Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usunąć imbir i trawę cytrynową; wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trawa CytrynowaTrawa Cytrynowa
ImbirImbir
3
Tymczasem rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać filety, skórki do góry; gotować 2 do 3 protokół lub aż rumiane. Obróć filety i posmaruj rumiane mięso każdym filetem 1 łyżką hoisin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
5
Umieść patelnię w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
6
Piec w 450 przez 7 do 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Dodaj marchew i cukinię do mieszaniny bulionu. Dusić 5 minut i dodać kapustę. Dusić jeszcze 2 minuty lub aż kapusta zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
KapustaKapusta
MarchewMarchew
BulionBulion
8
Dodaj zieloną cebulę i kolendrę. Łyżka bulionu do misek; wierzch z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
łosośłosoś
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dekorować, w razie potrzeby.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn