Hoisin-Glazurowane Kebaby Wołowe
Need a bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne? Hoisin-glazurowane kebaby wołowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.35 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś filety z polędwicy wołowej, miód, przyprawiony ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hoisin "kiełbasa" i śliwkowe kebaby, Hoisin Chicken and Bok Choy Kebabs, oraz Hoisin-Polędwica Szkliwiona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce.
Dodać wołowinę do miski; wrzucić dobrze do herbu.
Odstawić w temperaturze pokojowej 20 minut.
Nawlecz 4 kostki wołowiny, 4 kawałki cebuli i 4 pomidory na przemian na każdym z 4 (12-calowych) szaszłyków.
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doness.