Hoisin-Glazed kanapki klopsiki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. 113 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka koszernej soli, cukru, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Hoisin-Glazurowane Kanapki Z Klopsikami, Hoisin-Glazurowane Kanapki Z Klopsikami, oraz Hoisin Glazurowane Kanapki Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wszystkie składniki do kotław średnim rondlu; zmniejszyć ogień do Lowi gotować, często mieszając, aż sos zgęstnieje do glazury, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. spód i boki patelni z bochenkiem rozpylać i odstawić. W dużym kęsie moczyć kostki chleba w bulionie z kurczaka, często mieszając, aż ciecz zostanie wchłonięta, a chleb zaczyna się rozpadać, 4-5 minut. Boczek gotować na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony ibacon zaczyna chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
5 Kromek Białego Chleba, Pokrojonych W 1-calową Kostkę
Dodaj 2 łyżki hoisin glazury, Pozostałe szalotki (ciemnozielone części), wołowina, wieprzowina, i pozostałe 4 składniki. Używając rąk, wszystkie składniki pracujezdobrze dobrze wkomponowane, a mieszanka zaczyna się kleić. Zapakuj mieszaninę do przygotowanej patelni, naciskając, aby wyeliminować wszelkie airpockets i montując w środku. Przykryj folią. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią; ułożyć bochenek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Sos Hoisin
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Piecz klopsy przez 30 minut. Uncoverand rozprowadzić 2 łyżki hoisin glazury na górze.
Niech klopsiki odpoczywają przez 20 minut. Używając elastycznych szpatułek, przenieś klopsiki na aplatter lub deskę do krojenia. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Schłodzić, przykryć i schłodzić.
1
W średniej misce wrzucić warzywa, kolejne 3 składniki i 2 łyżeczki oleju.Przykryć i schłodzić, rzucając od czasu do czasu, przez 1 godzinę lub do 1 dnia do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ciepła 2 łyżeczki olejw dużej patelni nonstick na średnim ogniu.Pracując partiami i dodając dodatkową oliwę przez łyżeczki do herbaty w razie potrzeby, smażyć klopsy, aż rumiane w miejscach i ogrzane, około 2 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Ułożyć tosty na talerzach; posmarować hoisinglaze i ułożyć plasterek klopsa.
5
Drensalad, jeśli używasz; kopiec na wierzchu klopsa, dzieląc równo.
6
Dekoruj kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek