Hoisin-glazurowane hamburgery z łososia z ogórkiem kiszonym

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Hoisin-glazurowane hamburgery z łososia z marynowanym ogórkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 33g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.89 za porcję. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz kolendrę, filet z łososia alaskańskiego, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Hoisin-glazurowane hamburgery z łososia z ogórkiem kiszonym, Klon-glazurowany łosoś z ogórkiem kiszonym, oraz Hamburgery z łososiem z sałatką z ogórków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia; dodać ogórek.
Połącz panko i kolejne 7 składników (przez białko jaja) w misce i dobrze wymieszaj. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, delikatnie kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty. Wciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Dodaj olej sezamowy do patelni; zawirować, aby pokryć.
Dodać paszteciki; gotować paszteciki przez 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wierzchy pasztecików szczotkować równomiernie hoisin; gotować przez 30 sekund.
Umieścić 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; top każdy patty z 6 plastrów ogórka i górnej połowy bułki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.