Hoisin-Glazurowana Kura Kornikowa
Hoisin-Glazurowana Kura Kornwalijska jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 978 kalorii, 61g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka szalotki, olej roślinny, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Szkliwione Kury Kornwalijskie, Mahoń-Szkliwiona Kura Korniszonowa, oraz Szkliwione Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W bardzo głębokim garnku przynieś wystarczającą ilość oleju, aby napełnić garnek o 2/3 drogi.
Podgrzać olej do 350 stopni F.
Dodać kurę powoli do oleju i smażyć przez 8 do 10 minut z każdej strony, aż złoty kolor będzie brązowy i osiągną wewnętrzną temperaturę 165 stopni F.
Wyjąć kurę z oleju i osuszyć na papierowym ręczniku.
Ubij razem w dużej misce, hoisin, miód, płatki czerwonej papryki, i szalotki.
Wymieszać gotowaną kurę z obu stron i zarezerwować dodatkowy sos do zanurzenia.
Wstawić do piekarnika na około 7 minut. Wyjmij. Odwróć i pędzel reserved sos hoisin na odwróconej stronie.
Wstawić do piekarnika na kolejne 7 minut.