Hoisin-duszona wieprzowina, pieczarki i fasolka szparagowa na makaronach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hoisin-duszona wieprzowina, grzyby i fasolka szparagowa na makaronach. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 473 kalorie, 36g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 6,63 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, sos sojowy, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z indykiem, fasolką szparagową i hoisin, Hoisin wieprzowina z zieloną fasolką, oraz Duszona Fasolka Szparagowa Z Szynką I Pieczarkami.
Instrukcje
1
Połączyć wieprzowinę i pięć przypraw w proszku w średniej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wieprzowinę posypać pieprzem i lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wieprzowina
Sól
3
Dodać mąkę i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
4
Rozgrzać olej roślinny w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodać połowę wieprzowiny i podsmażyć) do brązowego, o 4 protokół; przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj pozostałą wieprzowinę i sauté aż brązowy, o 4 protokół. Powrót wieprzowiny i wszelkie soki z miski do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Garnek
7
Dodać grzyby, bulion, 1 1/4 szklanki zielonej cebuli, hoisin, sos sojowy i imbir i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina jest po prostu miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 50 protokół. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula
Grzyby
Sos Sojowy
Imbir
Sos Hoisin
Bulion
Wieprzowina
8
Dodaj zieloną fasolkę. Przykryć; dusić 5 minut. Uncover; gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie chrupiąca-delikatna, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Fasola
9
Tymczasem, gotować linguine w średnim garnku wrzącej osolonej wody, aż po prostu miękkie, ale nadal twarde do gryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
Dobrze spuścić. Powrót linguine do garnka; wymieszać w oleju sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
11
Przenieść linguine do miski. Top z mieszanki wieprzowej.