Hoisin-duszona wieprzowina, pieczarki i fasolka szparagowa na makaronach

Hoisin-duszona wieprzowina, pieczarki i fasolka szparagowa na makaronach
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj hoisin-duszona wieprzowina, grzyby i fasolka szparagowa na makaronach. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 473 kalorie, 36g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 6,63 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, sos sojowy, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z indykiem, fasolką szparagową i hoisin, Hoisin wieprzowina z zieloną fasolką, oraz Duszona Fasolka Szparagowa Z Szynką I Pieczarkami.

Instrukcje

1
Połączyć wieprzowinę i pięć przypraw w proszku w średniej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wieprzowinę posypać pieprzem i lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
3
Dodać mąkę i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozgrzać olej roślinny w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodać połowę wieprzowiny i podsmażyć) do brązowego, o 4 protokół; przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodaj pozostałą wieprzowinę i sauté aż brązowy, o 4 protokół. Powrót wieprzowiny i wszelkie soki z miski do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
7
Dodać grzyby, bulion, 1 1/4 szklanki zielonej cebuli, hoisin, sos sojowy i imbir i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina jest po prostu miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 50 protokół. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
Sos HoisinSos Hoisin
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
8
Dodaj zieloną fasolkę. Przykryć; dusić 5 minut. Uncover; gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie chrupiąca-delikatna, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
FasolaFasola
9
Tymczasem, gotować linguine w średnim garnku wrzącej osolonej wody, aż po prostu miękkie, ale nadal twarde do gryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Dobrze spuścić. Powrót linguine do garnka; wymieszać w oleju sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Przenieść linguine do miski. Top z mieszanki wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Posypać pozostałą 1/4 szklanki zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn