Hoisin Chicken Kabobs
Hoisin Chicken Kabobs to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, Skórki, sos hoisin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hot Hoisin Chicken, Kurczak Hoisin, oraz Hoisin Chicken Stir-fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka. Uszczelnij torebkę i delikatnie wstrząśnij, aby pokryć kurczaka. Marynować w lodówce 30 minut do 8 godzin.
Wyjąć kurczaka z marynaty, zastrzegając marynaty. Naprzemiennie nawlecz kurczaka i cebulę na 4 (12-calowe) metalowe szaszłyki.
Szczotka kabobs z reserved marynaty.
Umieścić kurczaka na stojaku brojlerów patelni pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 1/2 cala od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwarte) 5 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany.