Hog Island ostrygi Kasyno z czerwoną papryką i boczkiem
Hog Island ostrygi Kasyno z czerwoną papryką i boczkiem wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 206 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka boczku, pietruszki z płaskim liściem, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Hog Island Ostrygi Kasyno Z Czerwoną Papryką, Chile I Boczkiem, Kasyno Ostrygi, oraz Ostrygi lub Małże Kasyno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ułóż boczek na patelni w jednej warstwie i piecz przez 10 minut, aż będzie chrupiący-pamiętaj, że wrócą do piekarnika z ostrygami, więc nie chcesz jeszcze skończyć boczku. Podczas gdy boczek jest gotowanie, umieścić masło, czosnek, szalotka, papryka, seler, sok z cytryny, oregano, i pieprz cayenne w robocie kuchennym; puls, aż dobrze połączone, ale nadal ma teksturę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wyjąć boczek z piekarnika i pokroić każdy plasterek na 6, więc masz w sumie 24 kawałki.
Ostrygi ułożyć w pół muszli na dużej patelni w jednej warstwie.
Umieść 1 łyżkę mieszanki masła kasynowego na każdej ostrydze i umieść kawałek boczku na każdej.
Ostrygi piec w gorącym piekarniku, aż bąbelki, około 10 do 12 protokół. Zakończyć drobno posiekaną, świeżą natką pietruszki i podawać.