Hobo mielona zupa wołowo-warzywna to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 23G białka, oraz 17g tłuszczu. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos pomidorowy, czosnek, kukurydza kernel, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Podobne przepisy to Mielona Wołowina Hobo Gulasz, Warzywna Zupa Wołowa Mielona, oraz Zupa Jarzynowa Z Mielonej Wołowiny.
Instrukcje
1
Wymieszaj bulion wołowy, polędwicę mieloną, kukurydzę, fasolkę szparagową, groszek, sos pomidorowy, marchew, ziemniaki, cebulę, seler, czosnek, pietruszkę, nasiona selera i liście laurowe razem w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica Mielona
Sos Pomidorowy
Nasiona Selera
Fasola Szparagowa
Liście Laurowe
Bulion Wołowy
Ziemniak
Marchew
Pietruszka-nać
Seler
Czosnek
Cebula
Kukurydza
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Gotować na niskim poziomie przez 4 godziny. Sprawdź, czy nie ma wilgoci i dodaj bulion w razie potrzeby. Kontynuuj gotowanie kolejne 4 godziny. Doprawić solą i czarnym pieprzem.