Hobo Fish Dinner
Hobo fish Dinner może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 386 kalorii, 38g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 6,31 zł / porcja. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka przypraw cytrynowo-ziołowych, sól, koper i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 90%. Spróbuj Kolacja Z Warzywami Rybnymi, Dziś Kolacja: Fish Piccata, oraz Obiad Rybny Pieczony W Piecu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryj 1 Stronę 4 (18-calowych) kwadratów z wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Połącz przyprawy, sól i koper.
Warstwa ziemniaków, cebuli i marchwi plastry równomiernie w środku powlekanych kwadratów folii.
Posypać równomiernie mieszanką przyprawową.
Umieść rybę na warzywach. Fold folii na ryby i warzywa; zaciskane krawędzie do uszczelnienia.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 30 minut.
Wskazówka: wrzucić razem sałatkę, podczas gdy ryba piecze i obiad jest gotowy, gdy tylko ryba wyjdzie z piekarnika.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.