Hiszpańskie Masło Orzechowe Brioche Kanapki

Hiszpańskie Masło Orzechowe Brioche Kanapki
Przepis Hiszpański masło orzechowe Brioche kanapki może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 205 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka kokosowego, sól, ser dubliner cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Hiszpańskie Masło Orzechowe Brioche Kanapki, Kanapki Z Lodami Z Masłem Orzechowym, oraz Kanapki Z Lodami Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Przygotować sos satay ubijając składniki sosu satay w misce, aż dobrze połączone, odstawić do potrzeb. W małej misce, dodać chili w proszku, kminek, suszone płatki chili i sól do masła orzechowego.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na patelni arkusz nonstick, ułożyć 4 plastry brioche, płaszcz każdy kawałek z ostrym masłem orzechowym, i dodać około 3 plastry sera do każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
BriocheBrioche
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Drugą kromkę chleba układamy na wierzchu, tostujemy i kroimy w trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Skropić sosem satay i podawać.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Dobrze wymieszać, aby wszystkie składniki były dobrze włączone.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn