Hiszpańskie Masło Orzechowe Brioche Kanapki
Przepis Hiszpański masło orzechowe Brioche kanapki może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 205 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka mleka kokosowego, sól, ser dubliner cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 37%. Podobne przepisy to Hiszpańskie Masło Orzechowe Brioche Kanapki, Kanapki Z Lodami Z Masłem Orzechowym, oraz Kanapki Z Lodami Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Przygotować sos satay ubijając składniki sosu satay w misce, aż dobrze połączone, odstawić do potrzeb. W małej misce, dodać chili w proszku, kminek, suszone płatki chili i sól do masła orzechowego.;
Na patelni arkusz nonstick, ułożyć 4 plastry brioche, płaszcz każdy kawałek z ostrym masłem orzechowym, i dodać około 3 plastry sera do każdej kromki chleba.
Drugą kromkę chleba układamy na wierzchu, tostujemy i kroimy w trójkąty.
Skropić sosem satay i podawać.;
Dobrze wymieszać, aby wszystkie składniki były dobrze włączone.