Hiszpański Krem

Hiszpański Krem
Hiszpański krem jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 87 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz wanilię, szczyptę soli, mleko qtwszystkie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Hiszpańskie kanapki z oliwkami i serem śmietankowym, Kurczak hiszpański z ryżem z kremem szafranowym, oraz Hiszpańska Tortilla (Hiszpański Omlet Ziemniaczany).

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Hacienda Lopez de Haro Tempranillo z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Hacienda Lopez de Haro Tempranillo
Jego krótkie starzenie, 3-4 miesiące w nowych beczkach, zapewnia złożoność wina, towarzysząc czerwonym owocom i aromatom lukrecji typowym dla odmiany. Smaczne wino, bogate w owocowe smaki o słodkiej strukturze taniny, która pozostawia długi posmak.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn