Przepis Hiszpański Dusik wieprzowy jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 2,65 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 650 kalorii, 38g białka, oraz 31 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, średnio wytrawne sherry, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. 4 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Hiszpański Dusiciel Wieprzowy, Sous-Vide bułeczki wieprzowe z majonezem wieprzowym i ogórkami szybko kiszonymi, oraz Dusik Wieprzowy Tomatillo Z Marynowanym Chilis (Puerco En Salsa Verde.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Posyp golonki wieprzowe i świńską stopę, jeśli używasz, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Golonka Wieprzowa
3
Rozgrzać olej w ciężkim szerokim garnku na średnim ogniu. Praca w partiach, sauté shanks i stopy do brązowego, o 12 minut na partię; przenieść do blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Garnek
4
Dodaj marchew, cebulę, czosnek i tymianek do garnka. Smażyć, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Czosnek
Cebula
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj grubo pokrojone pomidory z sokiem, bulion, Sherry, chiles, pasta pomidorowa, chili w proszku, papryka, kminek i kolendra. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W Soku
Chili W Proszku
Pasta Pomidorowa
Kolendra
Papryka
Papryka Chili
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Bulion
Kminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Zwróć chwyty i stopy, jeśli używasz, do puli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
7
Umieścić wędzone szynki w garnku, układając wszystko w jednej warstwie. Wróć do wrzenia. Przykryć garnek i wstawić do piekarnika. Dusić, aż golonki wieprzowe będą miękkie, około 1 godziny 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Golonka Wieprzowa
Szynka Wędzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
8
Garnek przechylić; ostrożnie odstawić cały tłuszcz. Gotować wieprzowinę na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje do pożądanej konsystencji, około 8 minut. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: wieprzowina może być wykonana 1 dzień wcześniej. Fajne około 30 minut. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled. Podgrzać na średnim ogniu przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
SOS
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
1
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj fasolę, czosnek i szafran. Sauté aż do ogrzania przez, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Czosnek
Fasola
3
Wymieszać w posiekanej prosciutto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
4
Fasolę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Fasola
5
Natkę pietruszki, migdały i skórkę pomarańczową wymieszać w małej misce na gremolatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Migdały
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Umieść 1 trzonek wieprzowy na każdym z 6 talerzy. SOS łyżka wokół. Łyżka fasoli garbanzo wokół shanks.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciecierzyca
Golonka Wieprzowa
SOS
7
Posypać gremolatą. Serweta prosciutto paski nad trzonkami.