Hiszpański chleb pomidorowy z jamón Serrano
Hiszpański chleb pomidorowy z jamón Serrano trwa wokół 5 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 237 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 381 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka pomidorów, bagietki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 89%. Podobne przepisy to Hiszpańskie kanapki z grillowanym serem z Manchego i Jamón Serrano, Konserwowane truskawki i Jamón Serrano na małych toastach z " Canal House gotuje codziennie, oraz Croquetas de Jamon (Krokiety z szynką hiszpańską).
Instrukcje
Wymieszać posiekane pomidory, czosnek, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego.
Aby służyć, tost 20 plastry bagietki. Łyżka trochę pomidora polewa na każdy kawałek tosta. Rozetrzyj 5-6 kromek jamn Serrano na kawałki i połóż po jednym kawałku na każdej kromce chleba.