Hiszpańska wieprzowina z salsą jabłkowo-cytrusową może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 229 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka pimenton, pieprz, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Xec (Salsa cytrusowa Majów), Chrupiące Kotlety Wieprzowe Z Cytrusową Salsą Verde, oraz Honey Lime Grillowana polędwiczka wieprzowa z cytrusową salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sól
2
1 łyżkę oliwy z oliwek posmarować wieprzowiną i równomiernie posypać mieszanką chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Oliwa Z Oliwek
Wieprzowina
3
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
4
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Połączyć pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, jabłko, i następne 6 składników (przez jalapeo)w średniej misce; wrzucić.
Hiszpański działa bardzo dobrze z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Matchbook Tempranillo z oceną 4.6 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.