Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana

Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana
Hiszpańska Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz mielony pieprz, ziemniaki, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana, Dymna Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana, oraz Sałatka po hiszpańsku z Tunanem i ziemniakami.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół; odcedzić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na 1 cal włócznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
4
Umieść spears w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Marynatę przygotować ubijając octem winnym, oliwą z oliwek, czosnkiem, solą i pieprzem. Rezerwa 1 łyżka i wlać resztę na ziemniaki i delikatnie obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wyjąć ziemniaki z lodówki i doprowadzić do temperatury pokojowej. Ułóż dzidy ziemniaczane na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
7
Jabłko rdzeń i drobno posiekać; dodać do zastrzeżonej marynaty. Wymieszać z boczkiem (lub szynką), oliwkami i cebulą. Łyżką ziemniaków i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn