Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana
Hiszpańska Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz mielony pieprz, ziemniaki, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana, Dymna Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana, oraz Sałatka po hiszpańsku z Tunanem i ziemniakami.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół; odcedzić i ostudzić.
Każdy ziemniak pokroić wzdłuż na 1 cal włócznie.
Umieść spears w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Marynatę przygotować ubijając octem winnym, oliwą z oliwek, czosnkiem, solą i pieprzem. Rezerwa 1 łyżka i wlać resztę na ziemniaki i delikatnie obrócić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Wyjąć ziemniaki z lodówki i doprowadzić do temperatury pokojowej. Ułóż dzidy ziemniaczane na półmisku.
Jabłko rdzeń i drobno posiekać; dodać do zastrzeżonej marynaty. Wymieszać z boczkiem (lub szynką), oliwkami i cebulą. Łyżką ziemniaków i podawać.