Hiszpańska Nadziewana Papryka

Hiszpańska Nadziewana Papryka
Hiszpańska nadziewana papryka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 318 kalorii, 21g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz kombinację, sól, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Hiszpańska Nadziewana Papryka, Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], oraz Hiszpańska Faszerowana Papryka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Odciąć wierzchołki papryki i usunąć nasiona i żeberka, zastrzegając wierzchołki. Odrzuć łodygi i kości zastrzeżone szczyty. Odstawić. W dużym rondlu z wrzącą wodą blanszować papryki do 3 do 4 minut, lub aż będą lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Odcedzić, odświeżyć i osuszyć.
4
Odetnij cienki plasterek od spodu każdego pieprzu, aby stał prosto. W patelni nonstick ustawić na umiarkowanym ogniu, rozgrzać 1 łyżka oliwy z oliwek, aż będzie gorąco, dodać cebulę i zarezerwowane pokrojoną w kostkę paprykę i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 3 do 5 protokół, lub aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać czosnek, curry i imbir i gotować, mieszając 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
6
Przenieść mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj pozostałe składniki, z wyjątkiem bułki tartej i cytryny, do miski i delikatnie wymieszać, aby dobrze połączyć. Papryki studzić nadzieniem i ułożyć na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Posypać wierzch papryki bułką tartą i skropić każdy z odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
9
Piec papryki przez 40 do 45 minut, lub aż farsz jest całkowicie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Paprykę przełożyć na półmisek i posypać sokiem z cytryny lub podawać z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn