Hiszpańska fasolka szparagowa i pomidory

Hiszpańska fasolka szparagowa i pomidory to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka soli i pieprzu, fasola, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański " fasola szparagowa, Kolacja: hiszpańska fasola biała ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, oraz Kotlety wieprzowe po hiszpańsku z Chorizo i pieczonym sosem z czerwonej papryki i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować i mieszać, aż pachnące, o 2 protokół. Zmniejsz ciepło, jeśli czosnek zacznie brązowieć.
Dodać fasolkę szparagową, następnie nadal gotować i mieszać, aż jasnozielony, ale nie dość miękkie, o 4 protokół.
Wymieszać z pomidorami, sokiem z cytryny i orzeszkami piniowymi, doprawić szczypiorkiem, liściem laurowym, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować delikatnie odkryte przez 25 do 30 minut.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić liść laurowy.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tridente Tridente Tempranillo. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Tridente Tridente Tempranillo]()
Tridente Tridente Tempranillo
15 miesięcy w beczce, 8 miesięcy w butelce. Produkowane ze starożytnych winnic wazoznawczych do 110 lat, fermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej, a następnie starzone 15 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. To Głębokie fioletowe wina mają nuty pikantnego dębu, grafitu i balsamicznego. Smaki są gęsto owocowe z creme de cassis utrzymujące się przez utrzymujące się wykończenie.