Hills Family Sugar Cookie Cutouts

Hills Family Sugar Cookie Cutouts
Hills Family Sugar Cookie Cutouts może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 72. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka Jeśli za pomocą białka: białka i 1/2 łyżeczka śmietany Tatar, się cukierników ' cukier, barwnik spożywczy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukrowe Wycinanki Z Ciasteczek, Cukrowe Wycinanki Z Ciasteczek, oraz Cukrowe Wycinanki Z Ciasteczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i solą w średniej wielkości misce. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę masło przez całą minutę, a następnie dodać cukier i ubić ze średnią prędkością do światła, około 5 minut. Ubić w jajkach i wanilii, aż puszyste i bardzo lekkie, kolejne 2 do 4 minut. Drewnianą łyżką stopniowo przerabiaj mąkę na kremową mieszankę. Ciasto podzielić na dwie porcje i zawinąć w papier woskowany lub folię. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Piekarnik rozgrzać do 400°. Na mące rozwałkować ciasto do grubości 1/4 cala, używając więcej mąki do wałka do ciasta, posypać ciasto, a dodatkowo na mące w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PiekarnikPiekarnik
3
Wytnij na żądane kształty foremkami do ciastek i umieść na arkuszach ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Ciasto świetnie się sprawdza, gdy jest zebrane i przerobione; jeśli zrobi się zbyt miękkie, schłodzić przez około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Przechowywać w lodówce lub zamrażać wycięte ciasteczka na ich blach do pieczenia przez 10 do 15 minut, więc będą one zachować swoje krawędzie firmy jak piec; jeśli jesteś w pośpiechu, śmiało i piec ciasteczka natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Piec przez 5 do 8 minut lub do momentu, gdy ciasteczka są nadmuchane i dopiero zaczynają brązowieć na brzegach: zacznij od jak najkrótszego czasu i obserwuj uważnie, szczególnie przy bardzo małych ciasteczkach. Ponieważ ciasteczka są kruche zaraz po wyjęciu z piekarnika, pozostaw do ostygnięcia, zanim przejdziesz do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Gdy ostygnie, glazury i udekorować według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
8
Składa się do 6 tuzinów ciasteczek, w zależności od wielkości. Ten przepis można łatwo podwoić lub potroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
9
Glazura Z Ciasteczkami Cukrowymi
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z CukremCiasteczka Z Cukrem
GlazuraGlazura
10
Ubij białko i sól, aż się poluzuje i zacznie się spieniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Stopniowo dodawać olej, cukier cukierniczy i śmietanę i ubijać, dodając więcej cukru i śmietany, aż glazura stanie się konsystencją: chcesz, aby była wystarczająco cienka, aby łatwo rozprzestrzeniać się po ciastkach do ich krawędzi, ale nie tak cienka, że spływa po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
GlazuraGlazura
KremKrem
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
Za pomocą przesuniętej szpatułki lub gładkiego noża stołowego rozłóż szkliwo na każdym ciastku, wypełniając kształt do jego krawędzi. Podczas gdy glazura jest mokra, możesz udekorować ciasteczka kolorowymi posypkami lub pozostawić glazurę gładką, pozostawić do wyschnięcia i dodać więcej dekoracji z Królewskim lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowe PosypkiKolorowe Posypki
Pliki CookiePliki Cookie
GlazuraGlazura
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
NóżNóż
13
Lukier Królewski
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
14
Zanim zaczniesz, upewnij się, że wszystkie naczynia i pojemniki są czyste i nie zawierają tłuszczu. Przygotuj kilka małych pojemników do dzielenia lukru i barwienia go różnymi kolorami, w razie potrzeby. Musisz zachować Królewski lukier przykryty wilgotną szmatką, plastikową folią lub szczelnie dopasowaną pokrywą lub wyschnie. Royal icing będzie przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce przez około tydzień. Ten przepis jest proporcjonalny do najtwardszej tekstury lukru; dostosuj teksturę z dodatkiem wody lub cukru, jak wyjaśniono poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
CukierCukier
WodaWoda
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
15
Jeśli używasz białek, połącz białka, śmietanę z kamienia nazębnego i cukru i ubijaj, aż lukier będzie gęsty i utrzyma kłębiaste szczyty, około 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
CukierCukier
16
W razie potrzeby dodaj glicerynę, aby uzyskać dodatkowy połysk.
17
Jeśli używasz proszku bezowego, ubijaj proszek bezowy i cukier razem w misce miksera elektrycznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
18
Dodaj wodę i bij z małą prędkością przez około 5 minut, aż lukier będzie gęsty i utrzyma kłębiaste szczyty. Nie przegrzewaj się, bo Tekstura lukru stanie się trudna do pracy.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WodaWoda
19
W razie potrzeby dodaj glicerynę, aby uzyskać dodatkowy połysk. Aby dostosować konsystencję lukru: aby zagęścić, dodaj przesiany cukier cukierniczy łyżką na raz, dokładnie ubijając, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Aby rozrzedzić, dodaj ciepłą wodę kilka kropli na raz, mieszając łyżką. Kontury i szczegóły rur wymagają najgrubszego oblodzenia; przepływy kolorów na całym ciastku lub w sekcjach mogą być nieco cieńsze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
20
Royal icing twardnieje bardzo szybko po wystawieniu na działanie powietrza, więc przykryj wilgotną szmatką, folią lub pokrywkami pojemników, gdy nie są natychmiast używane.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
21
Podziel lukier na osobne pojemniki dla każdego koloru, który ma być użyty. Odcień lukru z małymi ilościami barwnika spożywczego, aż osiągnie pożądany kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
22
Aby użyć lukru, można go rozprowadzić na ciastkach za pomocą szpachelki lub noża stołowego—nawet pomalować małymi, wcześniej nieużywanymi szczoteczkami, takimi jak te, które znajdują się w pudełku z farbami dla dzieci—lub można je przefiltrować przez torebkę z ciastkami i końcówki. Aby uzyskać proste, proste kontury, użyj plastikowej torby na zamek błyskawiczny z maleńkim otworem wyciętym z jednego rogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
NóżNóż
23
Sprawia, że około 3 szklanki lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
24
Smak
25
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
26
Ciasto
27
Spacer: Pamiętnik Kate Moses, copyright © 201
28
a ponieważ tak powiedziałem: 33 matki piszą o dzieciach, seksie, mężczyznach, starzeniu się, wierze, rasie i sobie (Harper
29
Collins 2005, 2006). W 2003 roku ukazała się jej pierwsza powieść, Wintering: a Novel of Sylvia Plath (St. Martin ' s Press, Anchor Books 200
30
został opublikowany z międzynarodowym uznaniem. Przetłumaczone na trzynaście języków zimowisko otrzymało Nagrodę im. Janet Heidinger Kafki oraz Prix des Lectrices de Elle we Francji. Jej najnowsza Książka to Cakewalk, a Memoir (The Dial Press, Maj 2010), wynik wieloletniej miłości do cukru i opowieści. Mieszka w San Francisco z rodziną-dziennikarką i Salon.com założyciel, Gary Kamiya, i ich dwoje dzieci.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn