Hills Family Sugar Cookie Cutouts

Hills Family Sugar Cookie Cutouts może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Ten przepis służy 72. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Mieszanka Jeśli za pomocą białka: białka i 1/2 łyżeczka śmietany Tatar, się cukierników ' cukier, barwnik spożywczy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukrowe Wycinanki Z Ciasteczek, Cukrowe Wycinanki Z Ciasteczek, oraz Cukrowe Wycinanki Z Ciasteczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i solą w średniej wielkości misce. Za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę masło przez całą minutę, a następnie dodać cukier i ubić ze średnią prędkością do światła, około 5 minut. Ubić w jajkach i wanilii, aż puszyste i bardzo lekkie, kolejne 2 do 4 minut. Drewnianą łyżką stopniowo przerabiaj mąkę na kremową mieszankę. Ciasto podzielić na dwie porcje i zawinąć w papier woskowany lub folię. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej kilka godzin lub na noc.
Piekarnik rozgrzać do 400°. Na mące rozwałkować ciasto do grubości 1/4 cala, używając więcej mąki do wałka do ciasta, posypać ciasto, a dodatkowo na mące w razie potrzeby, aby zapobiec przywieraniu.
Wytnij na żądane kształty foremkami do ciastek i umieść na arkuszach ciastek.
Ciasto świetnie się sprawdza, gdy jest zebrane i przerobione; jeśli zrobi się zbyt miękkie, schłodzić przez około 15 minut.
Przechowywać w lodówce lub zamrażać wycięte ciasteczka na ich blach do pieczenia przez 10 do 15 minut, więc będą one zachować swoje krawędzie firmy jak piec; jeśli jesteś w pośpiechu, śmiało i piec ciasteczka natychmiast.
Piec przez 5 do 8 minut lub do momentu, gdy ciasteczka są nadmuchane i dopiero zaczynają brązowieć na brzegach: zacznij od jak najkrótszego czasu i obserwuj uważnie, szczególnie przy bardzo małych ciasteczkach. Ponieważ ciasteczka są kruche zaraz po wyjęciu z piekarnika, pozostaw do ostygnięcia, zanim przejdziesz do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Gdy ostygnie, glazury i udekorować według uznania.
Składa się do 6 tuzinów ciasteczek, w zależności od wielkości. Ten przepis można łatwo podwoić lub potroić.
Glazura Z Ciasteczkami Cukrowymi
Ubij białko i sól, aż się poluzuje i zacznie się spieniać.
Stopniowo dodawać olej, cukier cukierniczy i śmietanę i ubijać, dodając więcej cukru i śmietany, aż glazura stanie się konsystencją: chcesz, aby była wystarczająco cienka, aby łatwo rozprzestrzeniać się po ciastkach do ich krawędzi, ale nie tak cienka, że spływa po bokach.
Za pomocą przesuniętej szpatułki lub gładkiego noża stołowego rozłóż szkliwo na każdym ciastku, wypełniając kształt do jego krawędzi. Podczas gdy glazura jest mokra, możesz udekorować ciasteczka kolorowymi posypkami lub pozostawić glazurę gładką, pozostawić do wyschnięcia i dodać więcej dekoracji z Królewskim lukrem.
Zanim zaczniesz, upewnij się, że wszystkie naczynia i pojemniki są czyste i nie zawierają tłuszczu. Przygotuj kilka małych pojemników do dzielenia lukru i barwienia go różnymi kolorami, w razie potrzeby. Musisz zachować Królewski lukier przykryty wilgotną szmatką, plastikową folią lub szczelnie dopasowaną pokrywą lub wyschnie. Royal icing będzie przechowywać, szczelnie przykryty, w lodówce przez około tydzień. Ten przepis jest proporcjonalny do najtwardszej tekstury lukru; dostosuj teksturę z dodatkiem wody lub cukru, jak wyjaśniono poniżej.
Jeśli używasz białek, połącz białka, śmietanę z kamienia nazębnego i cukru i ubijaj, aż lukier będzie gęsty i utrzyma kłębiaste szczyty, około 6 do 8 minut.
W razie potrzeby dodaj glicerynę, aby uzyskać dodatkowy połysk.
Jeśli używasz proszku bezowego, ubijaj proszek bezowy i cukier razem w misce miksera elektrycznego.
Dodaj wodę i bij z małą prędkością przez około 5 minut, aż lukier będzie gęsty i utrzyma kłębiaste szczyty. Nie przegrzewaj się, bo Tekstura lukru stanie się trudna do pracy.
W razie potrzeby dodaj glicerynę, aby uzyskać dodatkowy połysk. Aby dostosować konsystencję lukru: aby zagęścić, dodaj przesiany cukier cukierniczy łyżką na raz, dokładnie ubijając, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Aby rozrzedzić, dodaj ciepłą wodę kilka kropli na raz, mieszając łyżką. Kontury i szczegóły rur wymagają najgrubszego oblodzenia; przepływy kolorów na całym ciastku lub w sekcjach mogą być nieco cieńsze.
Royal icing twardnieje bardzo szybko po wystawieniu na działanie powietrza, więc przykryj wilgotną szmatką, folią lub pokrywkami pojemników, gdy nie są natychmiast używane.
Podziel lukier na osobne pojemniki dla każdego koloru, który ma być użyty. Odcień lukru z małymi ilościami barwnika spożywczego, aż osiągnie pożądany kolor.
Aby użyć lukru, można go rozprowadzić na ciastkach za pomocą szpachelki lub noża stołowego—nawet pomalować małymi, wcześniej nieużywanymi szczoteczkami, takimi jak te, które znajdują się w pudełku z farbami dla dzieci—lub można je przefiltrować przez torebkę z ciastkami i końcówki. Aby uzyskać proste, proste kontury, użyj plastikowej torby na zamek błyskawiczny z maleńkim otworem wyciętym z jednego rogu.
Sprawia, że około 3 szklanki lukru.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Spacer: Pamiętnik Kate Moses, copyright © 201
a ponieważ tak powiedziałem: 33 matki piszą o dzieciach, seksie, mężczyznach, starzeniu się, wierze, rasie i sobie (Harper
Collins 2005, 2006). W 2003 roku ukazała się jej pierwsza powieść, Wintering: a Novel of Sylvia Plath (St. Martin ' s Press, Anchor Books 200
został opublikowany z międzynarodowym uznaniem. Przetłumaczone na trzynaście języków zimowisko otrzymało Nagrodę im. Janet Heidinger Kafki oraz Prix des Lectrices de Elle we Francji. Jej najnowsza Książka to Cakewalk, a Memoir (The Dial Press, Maj 2010), wynik wieloletniej miłości do cukru i opowieści. Mieszka w San Francisco z rodziną-dziennikarką i Salon.com założyciel, Gary Kamiya, i ich dwoje dzieci.