Hidden Nerkowca Ranch Dressing

Hidden Nerkowca Ranch Dressing
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Ukryte nerkowca Ranch Dressing spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i zbierz sól, pietruszkę, granulowaną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane Veggie miski z nerkowca Ranch Dressing, Hidden Valley Ranch Hummus, oraz Ukryte Skarby Ranczo Kieszenie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki z wyjątkiem pietruszki i szczypiorku umieścić w blenderze i przetrzeć na wysokiej wysokości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać natkę pietruszki i szczypiorek i krótko zmiksować na niskiej, aby je włączyć. Sprawdź przyprawy i dodaj więcej w razie potrzeby, ale pamiętaj, że smak z czasem będzie silniejszy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby umożliwić smaki do mieszania. Przed podaniem wymieszać lub wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn