Hickory-Grillowany Talerz Warzywny

Hickory-Grillowany Talerz Warzywny
Hickory - grillowane warzywa płyta może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 4,15 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, ocet balsamiczny, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Płyta Meze Z Grillowanych Warzyw, Gorąca Płyta Warzywna, oraz Letni Talerz Warzyw.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Dobrze spuścić.
3
Doprowadzić ocet do wrzenia w małym rondlu; gotować do zmniejszenia do 1/4 szklanki (o 8 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
W dużej misce połącz grzyby i 5 kolejnych składników (pieczarki przez cebulę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj olej, sól, i pieprz; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Układać zrębki na rozgrzanych węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
8
Miejsce grzyby, squash, cukinia, bakłażan, i cebula na grill rack pokryte sprayem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony. Warzywa obrócić, dodać pomidory. Grill 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Ułóż 1/2 szklanki rukoli, 3 żółte kawałki squasha, 3 kawałki cukinii, 2 plastry bakłażana, 2 połówki pomidorów, 1 czapkę grzybową i 1 klin cebuli na każdym z 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Połączyć bazylia, oregano, kolendra, i tymianek w małej misce, i posypać równomiernie na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Na każdą porcję skropić 1 łyżkę octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn