Hickory - grillowane Tacos rybne z smakiem Mango-awokado
Hickory-grillowane Tacos rybne z smakiem mango-awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 337 kalorii, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.77 za porcję. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz pieprz, sól, filety rybne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Tacos rybne z salsą Mango-awokado, Grillowane Tacos rybne Chili-Limonka z kwaśną śmietaną kapusta Slaw + Mango & awokado, oraz Tacos Rybne Z Salsą Z Awokado Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Namoczyć chipsy hickory w wodzie, aby pokryć co najmniej 30 minut; odcedzić. Zawiń wióry w wytrzymałą folię aluminiową; zrób kilka otworów w folii. Odstawić.
Filety posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Lekki grill gazowy; na rozgrzanych węglach z jednej strony układać wióry owinięte folią. Wieszak na grilla po przeciwnej stronie z natryskiem do gotowania i miejsce na grillu.
Niech grill rozgrzać 10 do 15 minut; wyłączyć palnik naprzeciwko wiórów drzewnych. Ułóż filety na stojaku naprzeciwko wiórów drewnianych i grilla, przykrytego pokrywą, na średnim ogniu (300 do 35
10 minut z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem.
Zawiń tortille z mąki w wytrzymałą folię aluminiową.
Umieścić na grillu w ciągu ostatnich 5 minut czasu gotowania do ogrzania.
Podawać natychmiast z smakiem Mango-awokado; w razie potrzeby udekorować.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.