Hickory Grillowana Wołowina z sosem Henry Bain
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Hickory grillowaną wołowinę z sosem Henry Bain spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 517 kalorii, 24g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz zrębki hickory, sól, ketchup bez dodatku soli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Hickory Grillowana Wołowina z sosem Henry Bain, Polędwica Wołowa Z Sosem Henry Bain, oraz Hickory Wędzony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połączyć pierwsze 6 składników; przykryć i schłodzić.
Aby przygotować wołowinę, moczyć zrębki w wodzie 1 godzinę.
Wyjąć stojak do grilla; odstawić na bok. Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do średniej wysokości i pozostawiając jedną stronę bez ciepła.
Połowę zrębków układamy na rozgrzanych węglach.
Umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej na nieogrzewanej stronie grilla.
Wlać 2 szklanki wody na patelni. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Wołowinę posypać równomiernie pieprzem i solą.
Umieścić wołowinę na stojaku grillowym na patelni foliowej po nieogrzanej stronie. Zamknąć pokrywę; gotować 55 minut lub do termometru zarejestruje 135 lub do pożądanego stopnia doness.
Dodaj dodatkowe wióry w połowie czasu gotowania.
Usuń wołowinę z grilla. Przykryć lekko folią; odstawić 15 minut.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki.