Hibiskus-Blueberry Cooler
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj chłodziarki Hibiskusowo-jagodowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 11 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 19 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, sok z limonki, stewię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Hibiskus Rum Cooler, Hibiskus Tequila Cooler, oraz Hibiskus-Tequila Cooler dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jamaica w dużym pojemniku odpornym na plamy i zalej go wrzącą wodą. Pozostawić na stromo przez 25 minut. Gdy herbata jest mocząca, umieść jagody, 3 szklanki zimnej wody i sok z limonki w blenderze. Mieszaj na dużej prędkości, aż będzie tak gładka, jak to możliwe.
Wlej go przez sitko o drobnej siatce do dzbanka do serwowania 2-quart. (Czyńcie to stopniowo w miarę jak sitko może zatykać się nasionami Borówki.) Gdy herbata jest przesiąknięta, wlej ją przez czyste sitko do dzbanka do serwowania. Wymieszać, posmakować i w razie potrzeby dodać słodzik. Wyluzuj. Przed podaniem wymieszać z lodem.