Herbes de Provence-chrupiące kotlety jagnięce

Herbes de Provence-chrupiące kotlety jagnięce
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Herbes de Provence-Crusted kotlety jagnięce spróbować. Ten przepis służy 4. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać schab jagnięcy, musztarda dijon, herbes de provence, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Herbes de Provence-chrupiące kotlety jagnięce, Kotlety jagnięce z Herbes de Provence, oraz Herbes de Provence kotlety jagnięce z Orzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połącz 5 pierwszych składników, równomiernie natrzyj po obu stronach jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Umieścić jagnięcinę na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grill 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn