Herbed Wołowina Tri-Tip Pieczeń

Herbed Wołowina Tri-Tip Pieczeń
Herbed wołowina tri-Tip Roast może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 201 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku jabłkowego, goździków czosnku, mieszanki herbes de provence i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Herbed Pieczeń Wołowa, Herbed Pieczeń Wołowa, oraz Herbed pieczeń wołowa z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Cut 1/2 cala szerokości szczeliny na całej pieczeń.
3
Czosnek pokroić w 1/2-calowe plastry i włożyć w plastry mięsa. Mięso Rub ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
4
Umieść w 1-galonowej ciężkiej plastikowej torbie na żywność, dodaj piwo i uszczelnij torbę. Umieścić w misce i schłodzić co najmniej 1 godzinę, lub do 4 godzin; odwrócić od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Przygotuj grilla. Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku. Gdy brykiety są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 20 minut popychaj równe ilości na przeciwległe strony firegrate.
6
Dodaj 5 więcej brykietów teraz, i co 30 minut gotowania, do każdego Kopca węgli.
7
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, włącz ogrzewanie do wysokiego i zamknij pokrywę na 10 minut. Wyreguluj palniki do gotowania pośredniego (bez środka rozgrzewającego) i utrzymuj na wysokim poziomie.
8
Ustaw miskę ociekową na ruszcie ognia między węglami lub palnikami. Ustaw grilla na miejscu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Podnieś mięso z marynaty i połóż na grillu, a nie na ogniu. Przykryć grilla; otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny. Przez pierwsze 30 minut od czasu do czasu podlewać mięso marynatą. Gotować wołowinę, aż termometr włożony w środek najgrubszej części osiągnie 135 dla średnio rzadkich, 35 do 40 minut. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Przełożyć wołowinę na talerz lub deskę, ogrzać i odstawić na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
11
Mięso pokroić w cienkie plasterki; dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia19
Magazyn