Herbed Wołowina Tri-Tip Pieczeń
Herbed wołowina tri-Tip Roast może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 201 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku jabłkowego, goździków czosnku, mieszanki herbes de provence i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Herbed Pieczeń Wołowa, Herbed Pieczeń Wołowa, oraz Herbed pieczeń wołowa z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cut 1/2 cala szerokości szczeliny na całej pieczeń.
Czosnek pokroić w 1/2-calowe plastry i włożyć w plastry mięsa. Mięso Rub ziołami.
Umieść w 1-galonowej ciężkiej plastikowej torbie na żywność, dodaj piwo i uszczelnij torbę. Umieścić w misce i schłodzić co najmniej 1 godzinę, lub do 4 godzin; odwrócić od czasu do czasu.
Przygotuj grilla. Jeśli używasz brykietów węglowych, kopiec i zapalić 60 brykietów na ognisku. Gdy brykiety są usiane szarym popiołem, w ciągu 15 do 20 minut popychaj równe ilości na przeciwległe strony firegrate.
Dodaj 5 więcej brykietów teraz, i co 30 minut gotowania, do każdego Kopca węgli.
Jeśli korzystasz z grilla gazowego, włącz ogrzewanie do wysokiego i zamknij pokrywę na 10 minut. Wyreguluj palniki do gotowania pośredniego (bez środka rozgrzewającego) i utrzymuj na wysokim poziomie.
Ustaw miskę ociekową na ruszcie ognia między węglami lub palnikami. Ustaw grilla na miejscu.
Podnieś mięso z marynaty i połóż na grillu, a nie na ogniu. Przykryć grilla; otwarte otwory wentylacyjne na węgiel drzewny. Przez pierwsze 30 minut od czasu do czasu podlewać mięso marynatą. Gotować wołowinę, aż termometr włożony w środek najgrubszej części osiągnie 135 dla średnio rzadkich, 35 do 40 minut. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Przełożyć wołowinę na talerz lub deskę, ogrzać i odstawić na około 10 minut.
Mięso pokroić w cienkie plasterki; dodać sól i pieprz do smaku.