Herbed wieprzowina i jabłka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Herbed i jabłek. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 346 kalorii, 44g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, prawdziwy syrop klonowy, rozmaryn, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Spróbuj Herbed wieprzowina i jabłka, Herbed Schabowe Z Jabłkami, oraz Herbed polędwiczki wieprzowe z jabłkami i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz szałwię, tymianek, rozmaryn, majeranek, sól i pieprz. Przetrzyj pieczeń. Przykryć, i schłodzić pieczeń przez 6 do 8 godzin, lub na noc.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Ułożyć na płytkiej patelni i piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 do 1 1/2 godziny.
W średniej misce wymieszaj jabłka i cebulę z brązowym cukrem. Łyżka wokół pieczeń, i nadal gotować przez 1 godzinę więcej, lub aż temperatura wewnętrzna pieczeń jest 145 Stopni F (63 Stopni C).
Pieczeń, jabłka i cebulę przełożyć na półmisek i ogrzać.
Aby zrobić sos, odtłuścić nadmiar tłuszczu z soków mięsnych.
Wlać kapie do średnio ciężkiej patelni. Wymieszać z sokiem jabłkowym i syropem. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, o 1 szklance. Pieczeń pokroić w plasterki i podawać z sosem.