Herbed White-Bean Spread Open-Faced Sandwiches
Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 227 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jeśli 76 centów za porcję spada w budżecie, Herbed White-Bean Spread Open-Faced kanapki może być ogromny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz fasolę cannellini, cebulę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kanapki z tuńczykiem z białą fasolą, Kanapki z łososiem z awokado-Wasabi, oraz Kanapki z kurczakiem z zielonym groszkiem i parmezanem.
Instrukcje
Aby przygotować rozprzestrzenianie, podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować 10 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszaj z szałwią, tymiankiem, pieprzem i czosnkiem; gotuj 2 minuty, stale mieszając.
Dodać bulion i fasolę; zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować 5 minut lub aż większość płynu jest wchłaniana.
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
Umieścić mieszaninę fasoli, ser, pietruszka, 2 łyżki oleju i sok w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Na każdej kromce chleba ułożyć około 3 łyżki stołowe, na wierzchu po 2 plastry cebuli.