Przepis Herbed warzyw Enchiladas jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jeśli masz pomidory, chili w proszku, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Enchiladas Warzywne, Enchiladas Warzywne, oraz Enchiladas Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spanish Sauce:.In duża patelnia saute 1/4 Puchar cebuli, 1/4 Puchar zielonego pieprzu, i 1/2 Puchar selera w oleju tylko do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać chili w proszku i czosnek w proszku do smażonych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Dodać 1 szklankę pomidorów, 2 szklanki wody i cukru lub miodu do mieszanki warzywnej i doprowadzić do boil.In filiżankę wymieszać 1 łyżkę wody ze skrobią kukurydzianą, aż skrobia kukurydziana całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Mieszanina zgęstnieje. Odstawić.Enchiladas:Spryskaj prostokątne naczynie do pieczenia 3-quart z nieprzywierającym sprayem warzywnym i ustaw aside.In duża patelnia saute cebuli, czosnek, zielone chili, marchew, i cukinia w oleju lub przykryć i pary w wodzie. Gotować, aż warzywa będą po prostu miękkie.
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Dodaj kolendrę i liście szpinaku i podgrzewaj, aż liście szpinaku zwiędną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
7
Dodaj do smażonej mieszanki warzyw: śmietana tofu lub niskotłuszczowa śmietana, pomidory i sól. Wypełnienie zestawu aside.In duża patelnia, ciepły sok pomidorowy, dodaj kminek i czosnek w proszku, dokładnie wymieszaj. Tortille zanurz w sezonowanym soku pomidorowym, aby zmiękczyć i ułóż je jeden na drugim na talerzu.Łyżka 1/2 szklanki wypełniając środek każdej tortilli; zwinąć. Ułóż tortille, szew bokiem w dół, w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.