Herbed Tuńczyk w pomidorach
Herbed Tunan w pomidorach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 219 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, tuńczyk, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Herbed Tuńczyk Nadziewane Pomidory, Herbed Tuna Slice, oraz Herbed Kanapki Z Tuńczykiem.
Instrukcje
Za pomocą noża do parowania Usuń koniec łodygi z każdego pomidora. Posiekać nasiona i miąższ i przenieść je do miski.
Dodaj tuńczyka, kapary, pietruszka, Skórka z cytryny i sok, olej, i pieprz do miski i połączyć. Łyżkę tej mieszanki ostrożnie do wydrążonych pomidorów.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.