Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do repertuaru, Herbed Burger Indyk może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 22g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. 527 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, sól koszerna, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Herbed Turcja, Herbed Przetarł Indyka, oraz Dijon-Herbed Turcja dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę i czosnek: podsmażyć posiekaną cebulę na oliwie z oliwek przez 3 minuty na średnim ogniu.
Zrób mieszankę hamburgera: gdy cebula ostygnie w dotyku, dodaj mielonego indyka, sól, pieprz i zioła do miski. Używając rąk, delikatnie wymieszaj wszystko, aż do dobrego połączenia. Chcesz zioła mieszane w bez przepracowania mięsa (co sprawi, że hamburgery trudne).
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Woda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Uformować mięso w paszteciki. Użyj palców, aby utworzyć lekkie Wcięcie w środku pasztecików. Kiedy hamburgery gotować, mięso umowy z krawędzi. Jeśli środkowa część jest nieco cieńsza niż krawędzie, pomoże to pasztetom wykończyć bardziej równomierny kształt i mniej wybrzuszenia w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
7
Gotuj hamburgery: gotuj na gorącym grillu lub na gorącej żeliwnej patelni przez 5 do 6 minut z każdej strony, aż do ugotowania (165°F, jeśli używasz termometru do mięsa).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Jeśli używasz grilla, najpierw podgrzewaj grill na wysokości przez 10 minut i pokryj ruszty odrobiną oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Jeśli używasz patelni, najpierw włóż na patelnię trochę oleju, aby powstrzymać hamburgery przed przyklejeniem. Sztuczka, której używa moja matka podczas robienia hamburgerów na żeliwnej patelni, to posypanie dna patelni odrobiną soli. Sól działa jak łożyska kulkowe, utrzymując paszteciki przed przyklejeniem, gdy idziesz je odwrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Podawać hamburgery: tosty bułki i służyć hamburgery z akompaniamentami do wyboru-pokrojone cebule, sałata, pokrojone pomidory, boczek, majonez (szczególnie dobre z majonezem), musztarda, smakołyk, i/lub ketchup.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Malbec, Merlot, i Zinfandel są moje najlepsze typy na hamburgery z indyka. Merlot będzie idealnie pasował do klasycznego burgera ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Reginato Malbec rosé z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.