Herbed Tossed Salad

Herbed Tossed Salad
Sałatka z ziołami może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 69 kalorii. Za $1.17 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i całe 30 dieta. Jeśli masz pod ręką ogórek i pieprz, ocet estragonowy, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Herbed Tossed Salad, Rzucona Sałatka, oraz Brzoskwiniowa Sałatka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj pierwsze siedem składników. W dużej salaterce połącz zielenie, ogórek i czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Skrop dressingiem; wrzuć do płaszcza.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Winnice Georgetown American Chardonnay z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Nasz Amerykański Chardonnay z 2014 roku był fermentowany w beczkach w małych beczkach z francuskiego dębu, produkując wino z przyjemnym wykończeniem zielonego jabłka i złożonych minerałów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn